Пошуковий запит: (<.>A=Віннікова Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Віннікова Л. В. Проблеми надання соціальної допомоги біженцям в Україні і Великій Британії [Електронний ресурс] / Л. В. Віннікова // Збірник наукових праць Хмельницького інституту соціальних технологій Університету "Україна". - 2013. - № 1. - С. 51-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpkhist_2013_1_13
|
2. |
Віннікова Л. В. Нові проблеми й шляхи надання соціальної допомоги безпритульним в Україні [Електронний ресурс] / Л. В. Віннікова. // Науковий вісник Донбасу. - 2013. - № 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvd_2013_3_17
|
3. |
Віннікова Л. Г. Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасах [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, А. В. Асауляк, Є. І. Чернер // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 112-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_20
|
4. |
Кайнаш А. П. Дослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавками [Електронний ресурс] / А. П. Кайнаш, Л. Г. Віннікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 69-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_12
|
5. |
Віннікова Л. Г. Дослідження стану води під час використання замороженого м'яса в технології швидкозаморожених напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, А. О. Шарпе, М. О. Янчева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 104-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_19
|
6. |
Віннікова Л. Г. Дослідження взаємодії білків крові з поліфенольними речовинами виноградних вичавок [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, Г. В. Крусір, Г. В. Шлапак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 381-386. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_62
|
7. |
Віннікова Л. В. Вивчення професійно-спрямованої лексики на заняттях із англійської мови студентами спеціальності "Комп’ютерні технології" [Електронний ресурс] / Л. В. Віннікова // Вісник Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. - 2011. - № 5(2). - С. 52-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vldubzh_2011_5(2)__11
|
8. |
Віннікова Л. Ф. Значущі аспекти британської системи вищої освіти [Електронний ресурс] / Л. Ф. Віннікова // Наукові записки [Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя]. Психолого-педагогічні науки. - 2014. - № 1. - С. 226-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nzspp_2014_1_43
|
9. |
Віннікова Л. Г. Исследование показателей качества и безопасности диетических добавок антианемического действия [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, Г. В. Шлапак, В. Г. Гарбуз // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 12-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_5
|
10. |
Віннікова Л. Г. Оценка качества быстрозамороженных мясных полуфабрикатов с криопротекторными добавками [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, О. А. Глушков, К. Д. Янкова, О. Н. Соколова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 47-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_15
|
11. |
Шарпе А. А. Влияние температурных режимов на функционально-технологические свойства быстрозамороженных мясных полуфабрикатов [Електронний ресурс] / А. А. Шарпе, Л. Г. Віннікова, А. Д. Солецкая, А. В. Зюзько // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 68-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_21
|
12. |
Віннікова Л. В. Урахування стандартів освіти Болонської системи в процесі навчання студентів ВНЗ спеціалізованій англійській мові [Електронний ресурс] / Л. В. Віннікова // Проблеми зіставної семантики. - 2011. - Вип. 10(2). - С. 388-393. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pzs_2011_10(2)__73
|
13. |
Віннікова Л. Г. Дослідження впливу комплексної добавки "Полімікс" на сировину з вадами PSE та DFD [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, А. В. Асауляк, Л. М. Стинга, А. В. Зюзько // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 201-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__52
|
14. |
Віннікова Л. Г. Зміни білків м'яса при заморожуванні [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, Г. О. Шарпе, К. Д. Янкова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 208-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__54
|
15. |
Віннікова Л. Г. Проектування рецептурного складу м’ясніх продуктів антианемічної дії [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, Г. В. Шлапак, Н. В. Бондаренко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 206-209. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__52
|
16. |
Віннікова Л. Г. Вплив фракцій електроактивованої води на функціонально-технологічні властивості яловичини та свинини [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, К. В. Пронькіна // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 3(10). - С. 36-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_3(10)__8 Показано вплив електроактивованої води (ЕАВ) на функціонально-технологічні властивості яловичини та свинини. Встановлено залежність рН, вологозв'язувальної здатності та втрат у процесі термообробки досліджуваних зразків від внесених сумішей фракцій ЕАВ. Показано можливість покращання досліджуваних показників. Відзначено практичне значення використання ЕАВ у виробництві варених ковбас. Описано вплив ЕАВ на органолептичні показники дослідних зразків.
|
17. |
Віннікова Л. Г. Розробка покриття для подовження термінів зберігання м’яса на основі альгінату натрію [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, А. В. Кишеня // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 3(10). - С. 63-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_3(10)__13 Досліджено фізико-механічні властивості захисних покриттів на основі гідроколоїдів; розроблено оптимальний склад плівкоутворювального покриття (ПУП) на основі альгінату натрію з додаванням карбоксиметилцелюлози та гліцерину. Проведено експериментальні дослідження щодо впливу нанесення захисного покриття на якісні характеристики м'яса. Проаналізовано та теоретично пояснено характер і механізми взаємодії компонентів ПУП і зміни якісних характеристик м'яса.
|
18. |
Віннікова Л. Г. Обґрунтування використання високого тиску для посолу м’яса птиці [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, І. О. Прокопенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 167-171. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__41
|
19. |
Віннікова Л. Г. Особливості виробництва балика з термічною активацією [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, Г. В. Дубатовка, А. В. Асауляк, І. Б. Врем’я // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 86-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__24
|
20. |
Віннікова Л. Г. Встановлення строку зберігання напівкопчених ковбас зі зниженим умістом нітрита натрія [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, А. В. Асауляк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 90-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__25
|
| |