Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Журнали та продовжувані видання (3)Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (8)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Віннікова Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Віннікова Л. В. 
Проблеми надання соціальної допомоги біженцям в Україні і Великій Британії [Електронний ресурс] / Л. В. Віннікова // Збірник наукових праць Хмельницького інституту соціальних технологій Університету "Україна". - 2013. - № 1. - С. 51-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpkhist_2013_1_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 203.119 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Віннікова Л. В. 
Нові проблеми й шляхи надання соціальної допомоги безпритульним в Україні [Електронний ресурс] / Л. В. Віннікова. // Науковий вісник Донбасу. - 2013. - № 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvd_2013_3_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 162.649 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Віннікова Л. Г. 
Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасах [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, А. В. Асауляк, Є. І. Чернер // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 112-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 417.347 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Кайнаш А. П. 
Дослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавками [Електронний ресурс] / А. П. Кайнаш, Л. Г. Віннікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 69-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 465.035 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Віннікова Л. Г. 
Дослідження стану води під час використання замороженого м'яса в технології швидкозаморожених напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, А. О. Шарпе, М. О. Янчева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 104-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 181.29 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Віннікова Л. Г. 
Дослідження взаємодії білків крові з поліфенольними речовинами виноградних вичавок [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, Г. В. Крусір, Г. В. Шлапак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 381-386. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_62
Попередній перегляд:   Завантажити - 347.283 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Віннікова Л. В. 
Вивчення професійно-спрямованої лексики на заняттях із англійської мови студентами спеціальності "Комп’ютерні технології" [Електронний ресурс] / Л. В. Віннікова // Вісник Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. - 2011. - № 5(2). - С. 52-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vldubzh_2011_5(2)__11
Попередній перегляд:   Завантажити - 260.134 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Віннікова Л. Ф. 
Значущі аспекти британської системи вищої освіти [Електронний ресурс] / Л. Ф. Віннікова // Наукові записки [Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя]. Психолого-педагогічні науки. - 2014. - № 1. - С. 226-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nzspp_2014_1_43
Попередній перегляд:   Завантажити - 202.938 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Віннікова Л. Г. 
Исследование показателей качества и безопасности диетических добавок антианемического действия [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, Г. В. Шлапак, В. Г. Гарбуз // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 12-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 347.332 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Віннікова Л. Г. 
Оценка качества быстрозамороженных мясных полуфабрикатов с криопротекторными добавками [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, О. А. Глушков, К. Д. Янкова, О. Н. Соколова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 47-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 280.008 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Шарпе А. А. 
Влияние температурных режимов на функционально-технологические свойства быстрозамороженных мясных полуфабрикатов [Електронний ресурс] / А. А. Шарпе, Л. Г. Віннікова, А. Д. Солецкая, А. В. Зюзько // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 68-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 389.288 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Віннікова Л. В. 
Урахування стандартів освіти Болонської системи в процесі навчання студентів ВНЗ спеціалізованій англійській мові [Електронний ресурс] / Л. В. Віннікова // Проблеми зіставної семантики. - 2011. - Вип. 10(2). - С. 388-393. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pzs_2011_10(2)__73
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.206 Mb    Зміст випуску     Цитування
13.

Віннікова Л. Г. 
Дослідження впливу комплексної добавки "Полімікс" на сировину з вадами PSE та DFD [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, А. В. Асауляк, Л. М. Стинга, А. В. Зюзько // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 201-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__52
Попередній перегляд:   Завантажити - 93.788 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Віннікова Л. Г. 
Зміни білків м'яса при заморожуванні [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, Г. О. Шарпе, К. Д. Янкова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 208-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__54
Попередній перегляд:   Завантажити - 66.695 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Віннікова Л. Г. 
Проектування рецептурного складу м’ясніх продуктів антианемічної дії [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, Г. В. Шлапак, Н. В. Бондаренко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 206-209. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__52
Попередній перегляд:   Завантажити - 923.692 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Віннікова Л. Г. 
Вплив фракцій електроактивованої води на функціонально-технологічні властивості яловичини та свинини [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, К. В. Пронькіна // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 3(10). - С. 36-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_3(10)__8
Показано вплив електроактивованої води (ЕАВ) на функціонально-технологічні властивості яловичини та свинини. Встановлено залежність рН, вологозв'язувальної здатності та втрат у процесі термообробки досліджуваних зразків від внесених сумішей фракцій ЕАВ. Показано можливість покращання досліджуваних показників. Відзначено практичне значення використання ЕАВ у виробництві варених ковбас. Описано вплив ЕАВ на органолептичні показники дослідних зразків.
Попередній перегляд:   Завантажити - 453.551 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
17.

Віннікова Л. Г. 
Розробка покриття для подовження термінів зберігання м’яса на основі альгінату натрію [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, А. В. Кишеня // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 3(10). - С. 63-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_3(10)__13
Досліджено фізико-механічні властивості захисних покриттів на основі гідроколоїдів; розроблено оптимальний склад плівкоутворювального покриття (ПУП) на основі альгінату натрію з додаванням карбоксиметилцелюлози та гліцерину. Проведено експериментальні дослідження щодо впливу нанесення захисного покриття на якісні характеристики м'яса. Проаналізовано та теоретично пояснено характер і механізми взаємодії компонентів ПУП і зміни якісних характеристик м'яса.
Попередній перегляд:   Завантажити - 423.028 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
18.

Віннікова Л. Г. 
Обґрунтування використання високого тиску для посолу м’яса птиці [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, І. О. Прокопенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 167-171. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__41
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.267 Mb    Зміст випуску     Цитування
19.

Віннікова Л. Г. 
Особливості виробництва балика з термічною активацією [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, Г. В. Дубатовка, А. В. Асауляк, І. Б. Врем’я // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 86-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__24
Попередній перегляд:   Завантажити - 170.321 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Віннікова Л. Г. 
Встановлення строку зберігання напівкопчених ковбас зі зниженим умістом нітрита натрія [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, А. В. Асауляк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 90-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__25
Попередній перегляд:   Завантажити - 164.4 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського